Terug in de tijd: Vrouwen SJO NWVV/Titan verpulveren vrouwen FC Ter Apel ’96: 20-0!

De vrouwen van SJO NWVV/Titan waren veel te sterk voor de vrouwen van FC Ter Apel ’96.

Zaterdag 2 november speelden de vrouwen van SJO NWVV/Titan tegen ‘FC Ter Apel 96’. Ter Apel heeft nog niet veel wedstrijden gespeeld dit seizoen. Aan het begin van de wedstrijd hadden de dames van NWVV/Titan veel kansen, deze werden echter pas benut in de 17de minuut door Denise. De dames van NWVV/Titan speelden vooral aanvallend en dit werd ook beloond met een prachtig doelpunt door Anouk. In de 19de minuut was de stand 2-0. Een prachtige assist van Anouk kwam aan bij Nathalie, maar die schoot de bal helaas op de lat. Ook de schoten van Denise kwamen niet in het doel. In de 30ste minuut wist Leonie de stand op 3-0 te brengen. In de 32ste minuut bereikte ook Patricia het doel en zette de stand op 4-0. Waar Brenda de goal niet kon bereiken, wist ze wel een assist te geven op Nathalie die de 5-0 maakte. Leonie wist een corner te veroorzaken, waardoor Nathalie de 6-0 kon maken. Nog geen minuut daarna wist Denise de bal strak in de kruising te schieten wat de stand op 7-0 bracht. In de 40ste minuut wist FC Ter Apel toch een aanval te creëren, waar een corner uit kwam. De corner werd onderschept door de verdediging van NWVV/Titan. In de 43ste minuut schoot Denise de bal strak in de kruising. En in de laatste minuut pikte Nathalie ook nog een goaltje mee.

Ruststand 9-0.

Door een tekort aan speelsters bij ‘FC Ter Apel 96’ speelde de thuisploeg de tweede helft tegen 10 vrouwen. De tweede helft goed begonnen door de dames van NWVV/Titan. Dite had het vizier op scherp en wist binnen 3 minuten na het fluitsignaal de 10-0 te maken. Door een goede steekpass van Aniek maakte Denise de 11-0. Na een corner van Denise probeerde Anouk de bal op doel te koppen. De keepster stond goed in positie en wist hiermee de 12-0 te voorkomen. In de 60ste minuut bracht Dite door een mooie goal de stand toch op 12-0. Aniek scoorde haar eerste doelpunt, waardoor de stand op 13-0 kwam. Door een mooi driehoekje met Dite, Nathalie en Denise knalde Nathalie de bal richting het doel, maar helaas ging deze net over. De dames van NWVV/Titan voetbalden de tweede helft alleen maar op de helft van ‘ FC Ter Apel 96’. In de 66ste minuut zette Dite de stand op 14-0 met een prachtige goal. In de 68ste minuut wist Nathalie de 15-0 te maken. Onze gast speelster Helga wist als kers op de taart ook nog een panna te maken. ‘ FC Ter Apel 96’ probeerde nog een keer op onze helft te komen maar onze laatste vrouw Patricia wist dit te voorkomen. Janiek bereikte in de 75ste minuut ook het doel en scoorde de 16-0. Anouk pikte ook nog een mooi doelpunt mee en hiermee kwamen de dames van NWVV/Titan op een 17-0 voorsprong. Dite bracht even later de stand op 18-0.In de 82ste minuut deed Aniek nog een poging om haar tweede doelpunt te maken, deze poging werd helaas niet beloond. Alisha probeerde als rechtsback ook nog een doelpunt mee te pakken, maar dit leidde tot een corner. Vanuit deze corner scoorde onze gastspeelster Helga de 19-0. De 20-0 werd in de 90ste benut door een doelpunt van Dite. Dit was tevens ook de eindstand.