Terug in de tijd: Titan walst over WVV heen: 16-0!

Titan had niks van WVV te duchten en scoorde er lustig op los: 16-0.

Titan liet in Nieuw-Weerdinge geen spaan heel van WVV. De ploeg uit Winschoten werd compleet overlopen door de thuisploeg, die uiteindelijk met 16-0 won van WVV. Het was prijsschieten voor Titan, dat de doelpunten over beide helften verdeelde.

De ploeg nam ook na een 8-0 ruststand geen gas terug en bleef door gaan met scoren. Voor Wim van Klinken was het een heerlijke middag, de aanvaller scoorde zes van de zestien treffers. Martin Kiewiet en Willem Prins mochten een hattrick achter hun naam noteren. Raymon Duitscher wist er ook twee te maken en ook Peter Koops en Ron Kuper deden een duit in het zakje: 16-1.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys verliest ook van DKB

Een slechte start van de tweede seizoenshelft voor Onstwedder Boys, dat opnieuw fors onderuit ...

SPW ziet PJC laat langszij komen

SPW kon het gat met PJC niet nog verder vergroten, maar zag de concurrent ...