Streep door FC Kanaalstreek O23 Beloftencup

De FC Kanaalstreek O23 Beloftencup zal dit seizoen niet meer hervat worden, maar kan hopelijk in 2021/2022 wel weer opgestart worden.

De FC Kanaalstreek O23 Beloftencup zal dit voetbalseizoen niet meer worden hervat. De competitie, waaraan de beloftenteams van Borger, Gasselternijveen, Musselkanaal, Nieuw Buinen, SJS, Stadskanaal en Valthermond deelnamen was nog maar een ronde onderweg, nadat nieuwe coronamaatregelen ervoor zorgden dat het voetbal werd stilgelegd. Op de speelkalender zal er naar alle waarschijnlijkheid dan niet genoeg ruimte zijn om deze wedstrijden nog allemaal te kunnen spelen.

Volle kalender

Inmiddels is wel duidelijk dat er dit jaar niet meer gevoetbald wordt. Daardoor komen veel competitiewedstrijden te vervallen voor zowel jeugd als senioren. De kans is dan ook aanwezig dat er in 2021 veel inhaalwedstrijden op het programma komen te staan en de speelkalender dan behoorlijk vol zal zijn. Veel ruimte voor extra wedstrijden zal er dan niet zijn en vandaar dat er besloten is om de FC Kanaalstreek O23 Beloftencup dit jaar niet meer door te laten gaan. Het voornemen is om in het voetbalseizoen 2021/2022 opnieuw te starten met de FC Kanaalstreek O23 Beloftencup.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing 24 & 25 mei

Het aantal wedstrijden waarin Kanaalstreek-clubs in actie komen, wordt kleiner en  kleiner. Waar alle ...

Blik op 2L: Koops zwaait nu al af bij Valthermond

Albert Koops is niet langer trainer van v.v. Valthermond. Koops, die na de zomerstop ...

Competitie-indeling 2016-2017: zaterdagclubs

De competitie-indeling voor het komende seizoen is bekend! De Kanaalstreek zal opnieuw met 27 ...