Terug in de tijd: Rood aanlopend NWVV wint in extremis van VVAK

NWVV won in de laatste minuten van VVAK, maar kreeg ook twee rode kaarten voorgeschoteld.

NWVV heeft het lastige uitduel met VVAK weten te winnen. Daar kwam het overigens niet zonder kleerscheuren vanaf, want het verloor na de late 2-3 van Peter van Elten twee spelers met een directe rode kaart.

NWVV begon goed aan de wedstrijd en creëerde direct een aantal mogelijkheden. Roy Super was doeltreffend uit een van deze doelkansen. De bezoekers kregen na de vroege openingstreffer meerdere kansen om de score uit te breiden. Marko Mihalj en van Elten bleken echter niet doeltreffend genoeg, waardoor het bij rust bij 0-1 bleef.

Rode slotfase

Na de pauze wist VVAK op gelijke hoogte te komen met NWVV. Gerjan Kamphuis scoorde tegen de verhoudingen in de gelijkmaker. Toch kwamen de bezoekers weer op voorsprong. Ollie Uiterwerf draaide een vrije trap binnen. Maar al snel was het weer 2-2 door Erik Sieders. In de slotminuten kwam het toch nog goed voor NWVV, dat een penalty kreeg. Van Elten faalde niet en schoot NWVV naar een 2-3 voorsprong. Daarna ging het nog even helemaal mis. Joran Botter maakte een schandalige overtreding en de VVAK-speler kreeg daarvoor de rode kaart. Jesper Jansen, het slachtoffer reageerde zich daarna af op Botter en kon ook met rood vertrekken. NWVV-speler Hidde Gosevoort kon eveneens met rood op zak de kleedkamer opzoeken wegens commentaar richting de arbiter. Zo won NWVV dan wel van VVAK, maar verloor het ook twee spelers.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA zet ook VVS Oostwold opzij

SETA verkeert in uitstekende vorm en ook VVS Oostwold moest aan de dadendrang van ...

Ter Apel ’96 met zevenklapper langs SVBC

Waar de wedstrijd tussen Gieten en Stadskanaal werd afgelast, kwam FC Ter Apel ’96 ...

Gasselternijveen in de herkansing voor lijfsbehoud

Voor Gasselternijveen is er na de 1-6 nederlaag tegen koploper Protos én de andere ...