FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 38: SETA (393 punten)

SETA is de nummer 38 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 38 vinden we de eerste zaterdagclub uit de regio van de Kanaalstreek. Een plek die wordt ingenomen door SETA. De meeste punten werden door de club uit Musselkanaal vergaard in de beginjaren van deze eeuw. Destijds nog in de 6e en zelfs 7e klasse van het amateurvoetbal. Het hoogste puntenaantal (45) werd behaald in 2001/2002 toen SETA uitkwam in die 7e klasse. De laatste tien jaar speelt men echter in de 5e klasse waarin de 6e plaatst tot nu toe de hoogste klassering was. Daarbij kende SETA ook een aantal magere jaren waarin slechts een paar punten werden gesprokkeld. De beste prestatie werd neergezet in het seizoen 2018/2019 waarin men 27 punten haalde en eindigde op een 6e plaats op de ranglijst.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal neemt gerenoveerde kantine in gebruik

Waar een dorpsclub groot in kan zijn: met vereende krachten werkten vrijwilligers en sponsoren ...

Valthermond op koers in Gieten

Op de tweede avond van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten kwamen twee clubs uit de Kanaalstreek ...

Nieuw Buinen en TEVV nog in de race

Na de kwartfinale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi zijn nog twee clubs uit de ...