Terug in de tijd: Puntendeling voor Westerwolde en Alteveer

Westerwolde en Alteveer hielden elkaar in evenwicht.

Na een aantrekkelijke eerste helft en een minder goede tweede helft deelden Westerwolde en Alteveer de punten. De Vlagtwedders zullen haar het minst gelukkig mee zijn, want door de resultaten op andere velden werd het gat richting de veilige plaatsen groter. Alteveer handhaaft zich in de brede middenmoot van de vierde klasse C.

Verrassende Altunay

Westerwolde liep in deze wedstrijd al vrij snel achter de feiten aan. Na ongelukkig balverlies op het middenveld stak Can Altunay het veld over om vervolgens doelman Hebers op behendige wijze te verschalken. Westerwolde liet zich niet van de wijs brengen door de achterstand en kwam via de flanken regelmatig gevaarlijk door. Door eigen falen en handelend optreden van doelman Van Duuren bleeft de stand lang ongewijzigd. Na iets meer dan een half uur spelen kwam de beloning voor de aanvallende speelwijze: Jeremy Hekman prikte de bal beheerst in het doel: 1-1.

Betrouwbare Hebers

In het tweede helft werd het duel meer spannend dan goed. Beide ploegen kregen wel wat kansen, maar gescoord werd er niet meer. Westerwolde raakte de onderkant van de lat, maar gaf ook een aantal kansen weg. Doelman Hebers liet zich echter van zijn betrouwbaarste kant zien. Al met al was de remise een juiste afspiegeling van hetgeen zich op het veld had afgespeeld.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen onderuit tegen WVV en Drent

Nieuw Buinen verliest langzaam maar zeker terrein in de eerste klasse F. Na een ...

Gasselternijveen bekert verder na zege op Alteveer

Gasselternijveen heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker dankzij een 3-1 ...

Nieuw Buinen met volle buit terug uit Joure

Nieuw Buinen mocht zondagmiddag aantreden tegen SC Joure, dat een week daarvoor nog koploper Heerenveen ...