FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 32: THOS

THOS is de nummer 32 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 32 komen we THOS tegen. De club uit Beerta is een vaste gast in de 5e klasse deze eeuw, al speelde THOS de eerste paar jaren nog in de vierde klasse E. Vanaf het seizoen 2003/2004 speelt THOS echter onafgebroken in de vijfde klasse, waarbij men wel een aantal keren de nacompetitie haalde. Zo werd THOS in het seizoen 2007/2008 2e met 47 punten, maar deed men het nog beter in 2018/2019. Destijds werden er 53 punten gehaald en volgde eveneens een tweede plek. Via de nacompetitie promoveren lukte niet en dus is THOS ook in deze jaargang nog actief in de zondag vijfde klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jeugdteam Kanaalstreek wint Italy International Cup

Na een 3-1 overwinning op Nomme United heeft het Jeugdteam Kanaalstreek de Italy International ...

Voorbeschouwing 13 en 14 december

Gezien de vele regenval van de afgelopen dagen zullen er ongetwijfeld een aantal wedstrijden ...

KNVB wil competities hervatten in weekend van 5&6 februari

De KNVB is van plan om de competities weer te gaan hervatten vanaf het ...