FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 30: Gasselternijveen (593 punten)

Gasselternijveen is de nummer 30 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

We zijn aangekomen bij de top 30 en op die begint met Gasselternijveen. De rood-witten kenden een grillig verloop deze eeuw en wisselden regelmatig van klasse. Zo is Nieveen actief geweest in de 3e, 4e en 5e klasse. De hoogste notering werd in het seizoen 2004/2005 behaald toen men 2e werd in de 3e klasse was en zelfs bijna de 2e klasse in zicht had. Maar de club kende ook mindere momenten zoals de degradatie naar de 5e klasse in het seizoen 2013/2014. Na een aantal jaren 5e klasse promoveerde Gasselternijveen in het seizoen 2017/2018 weer naar de 4e klasse. De laatste jaren lijkt Nieveen de weg weer omhoog gevonden te hebben en de ploeg wordt dit seizoen dan ook goede kansen toegedicht voor het kampioenschap in de zondag 4e klasse C.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Erik Elling gaat GKC trainen

Onlangs kondigde GKC het einde van de samenwerking met trainer Jaap Alting aan. Inmiddels ...

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 8

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 8.