FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 31: SJS (586 punten)

SJS is de nummer 31 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 31 van de ranglijst komen we SJS tegen. Wellicht wat lager op de ranglijst dan verwacht, maar dat kan te maken hebben met het niveau waarop de ploeg uit Stadskanaal in de eerste tien seizoenen van deze eeuw actief was. De club was voornamelijk in die tijd op 1e en 2e klasse niveau actief en was in die periode de hoogst spelende club van Stadskanaal. In die jaren werden niet een stortvloed aan punten verzameld, maar was het niveau waarop men speelde natuurlijk wel fantastisch. In het tweede decennium zakte SJS langzaam steeds wat verder weg en inmiddels is het alweer voor het vijfde jaar op rij actief in de 4e klasse. Niet het niveau dat de club ambieert en in de afgelopen jaren eindigde men ook steevast bovenin, maar promotie naar de derde klasse lukte nog niet. De club wil graag weer omhoog en dit jaar hoopt SJS de ambitie dan ook daadwerkelijk waar te kunnen maken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Robert Oosting nieuwe hoofdtrainer Drenthina

Robert Oosting is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zaterdag tweedeklasser Drenthina.

Transfertalk: Mylan Beijering verruilt Borger voor Buinen

Mylan Beijering maakt komende zomer de overstap van Borger naar Buinen.