Terug in de tijd: Stadskanaal maakt gehakt van Titan

Stadskanaal trakteerde Titan op een zevenklapper.

Stadskanaal heeft in de Kanaalstreek-derby tegen Titan een klinkende 7-0 zege geboekt. De Nieuw-Weerdingers hadden geen schijn van kans op sportpark Pagedal en zagen onder andere Denny Feiken en Sten Vos twee keer scoren. De Knoalsters gaan hiermee aan kop in de tweede periode, terwijl Titan steeds dieper wegzakt richting de gevarenzone. 

Binnen de minuut

De middag kon niet beter beginnen voor de ploeg van Rick Slor, want binnen één minuut stonden zij al op voorsprong via Yordy Saman. Ook daarna hielden zij de bezoekers onder druk en werd er gezocht naar meer doelpunten. De tweede treffer viel na 20 minuten, toen Denny Feiken een corner van broertje Roy fantastisch binnen kopte: 2-0.  Titan kwam er niet aan de pas voor de rust en nadat Ron Lohuis voor een leeg doel miste, zette Sten Vos even later met een droge knal de ruststand op 3-0.

Sten Vos was tegen Titan twee keer trefzeker (Foto's: Stoffer Bakker)

Sten Vos was tegen Titan twee keer trefzeker (Foto’s: Stoffer Bakker)

Diagonaal schot

Ook in de tweede helft had Titan niets te vertellen en ging Stadskanaal op dezelfde voet verder. Roy Feiken zorgde met een prachtige vrije trap voor de 4-0 en Sten Vos maakte de vijfde Knoalster treffer met een diagonaal schot. Inmiddels was ook topscorer Bidjoy Ramcharan binnen de lijnen gebracht en nadat hij twee grote kansen had gemist zorgde hij later alsnog voor de 6-0.

Compliment aan de verdediging

De 7-0 eindstand werd vanmiddag bepaald door Denny Feiken, die wederom raak kopte vanuit een corner. Al met al een ruime overwinning voor Stadskanaal, waarbij een compliment aan de verdediging, die vanmiddag geen kans weg gaf, op zijn plaats is. Titan zal in de laatste wedstrijd voor de winterstop gaan voor eerherstel, al zal dit niet makkelijk worden tegen nummer twee Dalen. Ook voor Stadskanaal staat er een mooi affiche op het programma, namelijk tegen koploper Asser Boys.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys opnieuw met lege handen

Na vier wedstrijden is de conclusie dat individuele fouten Pekelder Boys nekken in de ...

Onstwedder Boys blijft winnen

Afgelopen zaterdag boekte Onstwedder Boys alweer de elfde zege van het seizoen: in Beetsterzwaag ...

GKC start met ruime overwinning

Het Gasselter GKC heeft zich afgelopen zomer flink versterkt en lijkt met deze selectie ...