Terug in de tijd: Stadskanaal verslaat Nieuw Buinen in Kanaalstreekderby

Stadskanaal had aan een doelpunt genoeg om de Kanaalstreekderby van Nieuw Buinen te winnen.

Foto Stoffer Bakker, Sten Vos juicht nadat hij Stadskanaal op 1-0 heeft gezet.

Ondanks het zeer slechte weer waren zo’n 700 toeschouwers afgekomen op de Kanaalstreekderby tussen Stadskanaal en Nieuw Buinen. Die toeschouwers zagen Sten Vos vlak voor rust de 1-0 maken voor Stadskanaal. Dat bleek ook de enige treffer te zijn in de wedstrijd, ondanks dat Nieuw Buinen nog wel aandrong op de gelijkmaker in de tweede helft. En zo deelde Stadskanaal de eerste dreun uit aan het begin van het seizoen.

Een mooie fotoreportage van deze Kanaalstreekderby door Stoffer Bakker:

https://photos.google.com/share/AF1QipM4BNAtfMQciEMb59Xbx7eyLGpTsiyxLSYcLI4hQBy2yy52zOGuPnZrpB68fTVrYA?key=RllXdzRlSlMybzdETHZ0dXpTOVd5czBPbEJLeHd3

Een ludiek staaltje voetbalhumor van Stadskanaal na de overwinning op Nieuw Buinen.

Een mooi stukje voetbalhumor van de kant van Stadskanaal. De Knoalsters wisten de Kanaalstreekderby met 1-0 te winnen van Nieuw Buinen. Sten Vos maakte vlak voor het rustsignaal de enige treffer van de wedstrijd. Door de zege wipte Stadskanaal ook nog eens over Nieuw Buinen heen op de ranglijst. De Knoalsters konden het dan ook niet laten om de overwinning even in te wrijven op Nieuw Buinen met een staaltje voetbalhumor. In de kantine van Nieuw Buinen zou het groot feest zijn na een eventuele overwinning op Stadskanaal, maar dat feest ging dus niet door. Dat feest kon Stadskanaal dus wel gaan vieren na de 1-0 overwinning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC in extremis langs Buinen

“Eindelijk zat het ons een keer mee!”, aldus GKC-trainer Emiel Jansen na de nipte ...