FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 28: Buinen (606 punten)

Buinen is de nummer 28 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 28 staat Buinen, dat net als Mussel 606 punten verzamelde. De Buunerberen speelden het eerste decennium in deze eeuw in de 6e klasse en het tweede decennium in de 5e klasse. In die 6e klasse haalde Buinen behoorlijk wat punten binnen en was men met grote regelmaat in de top van de ranglijst te vinden. In de 5e klasse kende het heel wat moeizamere jaren, maar de laatste jaren heeft Buinen de stijgende lijn te pakken. Vorig seizoen deed men zelfs mee om het kampioenschap, samen met Eext, en stond men eerste op het moment van stoppen van de competitie. Een verzoek tot promotie werd ingediend en gehonoreerd, waardoor Buinen in het begin van het derde decennium in de vierde klasse speelt. Benieuw of ze dat ook weer tien jaar vol kunnen houden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 11

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 11.

Trainen en spelen van wedstrijden per 1 juli weer mogelijk

Goed nieuws voor de amateurclubs, die het nieuwe seizoen gewoon weer op de normale ...

Alteveer is op zoek naar nieuwe doelman

Alteveer is naarstig op zoek naar een nieuwe doelman.