FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 26: GKC (630 punten)

GKC is de nummer 26 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Plek 26 is weggelegd voor GKC uit Gasselte. De geel-zwarten speelden in de eerste jaren van dit decennium in de 6e klasse, waarin men in het seizoen 2008/2009 kampioen werd en dus promoveerde naar de 5e klasse. Het bleek een succesvolle opmaat naar meer, want een jaar later volgde nog een keer promotie. Dit werd afgedwongen via de nacompetitie, waardoor GKC promoveerde naar de 4e klasse. Dat verblijf was van korte duur en een jaar later was men alweer terug in de 5e klasse. Daar is het nu alweer een flink aantal jaren in te vinden, maar vorig seizoen deed men het erg goed en ook dit jaar lijkt GKC een kanshebber op promotie. Voorlopig zijn de Gasselters op de goede weg, na drie wedstrijden spelen staat men bovenaan.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Toch geen puntenaftrek voor SPW

Op 18 februari jl. plaatsten wij (op basis van de stand in de KNVB-app) ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Transfertalk: Negental nieuwelingen voor SETA

SETA krijgt er negen nieuwe spelers bij voor het nieuwe voetbalseizoen.