FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 27: Eext (614 punten)

Eext is de nummer 27 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 27 is Eext terug te vinden. De Eexter Ossen speelden het grootste gedeelte in de vijfde klasse deze eeuw, maar waren ook een vijftal jaren te bewonderen in de vierde klasse. Dat was vanaf het seizoen 2010/2011 tot en met 2014/15. Eext leek daarna snel weer te promoveren, maar ondanks een puntenaantal van 56, een 2e plek en nacompetitie lukte dat niet. Die promotie naar de vierde klasse kwam er afgelopen seizoen wel. Op het moment van stoppen van de competities stond Eext op een tweede plek achter Buinen, maar stond het qua verliespunten er beter voor. Een verzoek tot promotie werd ingediend en gehonoreerd, waardoor Eext dit seizoen weer in de vierde klasse speelt. Daarin is de start verrassend goed te noemen en is het voorlopig de verrassende koploper met 9 uit 3.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing 6 en 7 december

Gaat SJS na zaterdag de ‘best of the rest’ aanvoeren? Bij een overwinning op ...

Wilbert Arends verlaat SETA aan het einde van het seizoen

SETA kan voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.