Bedrijf in beeld: Het Voshuys

Het Voshuys blijft verbonden als sponsor aan FC Kanaalstreek. Een prachtige groepsaccomodatie gelegen in Ellertshaar.

FC Kanaalstreek is verheugd over het feit dat het Voshuys blijft verbonden aan FC Kanaalstreek. Door de ondersteuning van bedrijven zoals het Voshuys kan er volop aandacht besteedt worden aan het amateurvoetbal in de Kanaalstreek. Het Voshuys is een schitterende groepsaccomodatie waar je ook met een voetbalelftal een heerlijk weekendje weg kunt beleven.

Het Voshuys

Het Voshuys uit Ellertshaar ligt in hartje van Drenthe, te midden van bos en water. Deze nieuw gebouwde boerderij biedt alle luxe die je maar kunt wensen. De groepsaccommodatie is vooral geschikt voor een verblijf van familie en vrienden, maar ook voor de zorg- en de zakelijke markt kunt u bij het Voshuys terecht!

(klik op het logo om naar de site van het Voshuys te gaan)

Onvergetelijk verblijf

Het Voshuys ligt in het Unesco Geopark de Hondsrug, in het landelijk gelegen Ellertshaar, 5 kilometer ten zuiden van Hunebedhoofdstad Borger. Het Voshuys bestaat uit twee gedeeltes, Bos en Meer, die respectievelijk 12 en 18 personen kunnen ontvangen. Ook kan het hele Voshuys worden gehuurd voor 30 personen. Het Voshuys heeft in totaal 13 slaapkamers met privé sanitair. Bij het Voshuys ben je aan het goede adres als je een onvergetelijk verblijf wilt hebben! Het Voshuys zal het komende jaar in beeld zijn bij het vrouwenvoetbal in de Kanaalstreek.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing 17 & 18 mei

Voor de Kanaalstreek clubs die in de herkansing mogen/moeten begint komend weekend de nacompetitie. ...

Deelnemersveld Protos Weering bekend

Traditioneel wordt het Protos Weering Zaaltoernooi in december en januari afgewerkt, maar een groot ...

FC Zuidlaren en Paul Raveneau verlengen samenwerking

FC Zuidlaren en Paul Raveneau gaan ook in het seizoen 2022-2023 met elkaar verder, ...