FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 23: Roswinkel (652 punten)

Roswinkel is de nummer 23 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

De plaatsen 21 t/m 30 worden afgesloten door drie ploegen met hetzelfde puntenaantal. Op plek 23 staat SC Roswinkel. De Roswinkelers spelen al weer vele jaren in de vijfde klasse en zijn daarin een vaste klant in het linker rijtje. Tot promotie kwam men echter niet, dat lukte alleen in het seizoen 2010/2011 toen Roswinkel via de nacompetitie promoveerde van de vijfde naar de vierde klasse. Het bleef alleen bij dat ene seizoen in de vierde klasse voor Roswinkel. In de beginjaren van deze eeuw was men ook nog actief in de zesde klasse. Dit seizoen is Roswinkel goed begonnen in de vijfde klasse en is het voorlopig ongeslagen op weg naar wellicht een nieuwe promotie naar de vierde klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Geslaagd bezoek FOX Sports aan Onstwedde

Het begon allemaal op zondag 4 september. Jeugdsecretaris Rick Wakker besloot een ongeveer twee ...

In Memoriam: Simon Zoetebier

Simon Zoetebier, oud-profvoetballer en voormalig voetbaltrainer, is overleden. De in Kampen geboren Zoetebier werd ...

MOVV en Peter Ernst na afloop van huidig seizoen uit elkaar

MOVV en Peter Ernst gaan na het huidige seizoen uit elkaar. De club is ...