FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 21: FC Ter Apel ’96 (652 punten)

FC Ter Apel ’96 is de nummer 21 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

De plaatsen 21 t/m 30 worden afgesloten door drie ploegen met hetzelfde puntenaantal. Op plek 21 staat FC Ter Apel ’96, dat deze eeuw een van de meest grillige verlopen kende van alle ploegen. Zo begon men in de derde klasse en degradeerde men in twee jaar tijd naar de vijfde klasse. Vanuit daar schoten de Kloosterdorpbewoners als een raket omhoog en leverde Ter Apel een prestatie van formaat door vier jaar achter elkaar te promoveren en zo uit te komen in de eerste klasse. Dat bleek ook weer van korte duur te zijn, want de Ter Apelers degradeerden ook weer direct twee keer. Er volgde nog een keer promotie naar de tweede klasse, maar de club zakte toch weer weg naar de vierde klasse. In het seizoen 2014/2015 volgde de voorlopig laatste promotie naar de derde klasse, waarin Ter Apel nu al een aantal jaren speelt.  Met 6 promoties en 6 degradaties kan Ter Apel met gerust de heen en weer van de regio van de Kanaalstreek genoemd worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 22

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 22

FC Kanaalstreek FIFA Competitie Speelronde 2

Overzicht van de wedstrijden die in speelronde 2 van de FC Kanaalstreek FIFA Competitie ...

Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek EK-Poule

Een overzicht van de voorlopige deelnemerslijst van de FC Kanaalstreek EK-Poule.