FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 19: Weerdinge (659 punten)

Weerdinge is de nummer 19 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Inmiddels zijn we aan de top 20 begonnen en op plek 19 staat Weerdinge. De Weerdingers wisselden met regelmaat de derde en vierde klasse af in deze eeuw en kwam zelfs nog een keer uit in de vijfde klasse. Dat bleef beperkt tot het seizoen 2013/2014 waarin men glansrijk kampioen werd met 61 punten. Het hoogste puntenaantal voor de club, maar men kende ook slechte seizoen in de derde klasse, waarin slechts 7 en 8 punten werden gehaald.  Echt uitgroeien tot een stabiele derdeklasser is Weerdinge nog niet echt gelukt, maar het lijkt er nu toch enigszins op dat de Weerdingers wel die kant op gaan. De afgelopen drie jaren bleef de club zonder problemen derdeklasser en dus zijn ze dit seizoen voor het vierde jaar op rij aanwezig in de derde klasse. De vraag is dan ook of de club dat de komende jaren kan volhouden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

De meest optimale wedstrijdvorm voor O13 spelers? Help mee aan ons onderzoek!

Help mee aan het onderzoek naar de optimale wedstrijdvorm voor de O13 spelers.

DZOH ontslaat per direct Bert Doldersum

DZOH heeft per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Bert Doldersum.