FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 16: Sellingen (663 punten)

Sellingen is de nummer 16 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 16 staat Sellingen, met twee puntjes meer dan streekgenoot Westerwolde. De Sellingers lijken net als hun streekgenoot een beetje hetzelfde pad te hebben bewandeld. Daarbij wel gezegd dat Sellingen in het begin van deze eeuw nog een paar jaren uitkwam in de vierde klasse. Maar het grootste gedeelte bevond men zich toch in de 5e klasse en enkele jaren zelfs in de 6e klasse. Maar ook de Sellingers hebben sinds het seizoen 2014/2015 de stijgende lijn te pakken. Liep het in dat seizoen nog promotie mis, een jaar later was het alsnog raak en promoveerde men naar de 4e klasse. Ook daarin werd de stijgende lijn voortgezet met een 9e, 5e en 2e plek. En via de nacompetitie lukte het Sellingen om opnieuw te promoveren en dus zijn de Sellingers nu voor het tweede jaar op rij 3e klasser en hebben ook zij de stijgende lijn te pakken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC: één voor twaalf

Enkele dagen voor de burentwist met Gasselternijveen wordt op sportpark 'Hoogte der Heide' in ...

Vijf wisselmogelijkheden bij hervatting competities

Het aantal wisselmogelijkheden zal verhoogd worden bij hervatting van de competities.