FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 14: BNC (674 punten)

BNC is de nummer 14 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 14 vinden we BNC uit Finsterwolde. BNC promoveerde aan het begin van deze eeuw naar de vierde klasse, nadat het kampioen werd in het seizoen 2001/2002 in de 5e klasse. De club uit Finsterwolde presteerde jarenlang stabiel in die vierde klasse en na negen jaar werd zelfs promotie bewerkstelligd naar de derde klasse. De promotie bleek geen succes voor BNC dat twee slechte jaren kende en twee keer achter elkaar degradeerde en daarmee terug was in de vijfde klasse. Daarin was het de afgelopen zeven jaren actief, maar het afgelopen coronaseizoen was zeer succevol. De ploeg won als enige amateurploeg al haar wedstrijden voordat de competitie werd stilgelegd. Promotie werd aangevraagd en gehonoreerd, waardoor BNC vanaf dit seizoen weer in de vierde klasse te bewonderen is. En de Finsterwolders hebben de goede lijn gewoon doorgetrokken en wonnen de eerste drie wedstrijden. Wanneer eindigt de ongeslagen reeks is dan ook de vraag.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kampioenschap van Westerwolde

Ter afsluiting van het huidige seizoen organiseert v.v. Westerwolde in de maand juni het ...

Nederlagentoernooi bij Westerwolde

Als afsluiting van het seizoen 2014 – 2015 en als voorbereiding op het seizoen ...

Batse Jeugdtoernooi helpt CliniClowns

Afgelopen weekend overhandigde de organisatie van het Musselkanaalster ‘Batse Jeugdvoetbaltoernooi’, de opbrengst van de ...