FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 13: WVV Zaterdag (677 punten)

WVV zaterdag is de nummer 13 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 13 komen we de eerste tak van de voetbalclub WVV tegen. En dat is de zaterdagtak, die in deze eeuw zowel in de tweede, derde, vierde en vijfde klasse speelde. In het seizoen 2004/2005 promoveerde men naar de tweede klasse, maar dat avontuur bleef beperkt tot een seizoen. Het bleek een voorbode voor een aantal mindere jaren voor de zaterdagtak van WVV, dat tweemaal achter elkaar degradeerde naar de vierde klasse. Een tweetal jaren later volgde ook degradatie naar de vijfde klasse, waar de Winschoters direct weer kampioen werden. Het seizoen erop volgde echter direct weer degradatie naar de vijfde klasse, waarna het maar liefst zeven jaren duurde voordat er weer een promotie volgde. De club uit Winschoten speelt nu voor het derde jaar op rij weer in de vierde klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV wil op zaterdag voetballen

Het bestuur van zondag-eersteklasser TEVV is onlangs verzocht of zij een nieuw te vormen ...