FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 8: Bareveld (714 punten)

Bareveld is de nummer 8 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd D is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 8 komen we Bareveld tegen, dat als eerste ploeg de grens van 700 punten slecht. De Barevelders pendelden deze eeuw met enige regelmaat heen en weer tussen de vierde en vijfde klasse. In het begin van deze eeuw begon Bareveld nog in de vierde klasse, maar in het seizoen 2004/2005 volgde de eerste degradatie. Toch bleef het vijfdeklasserschap beperkt tot korte duur en werd Bareveld twee seizoenen later kampioen. Na drie jaar vierde klasse viel het doek opnieuw, maar was men het seizoen erop ook alweer kampioen.  Direct erop volgde echter weer degradatie en duurde het vijf seizoenen alvorens Bareveld weer promoveerde, wederom via een kampioenschap. De laatste twee seizoenen spelen de Barevelders weer in de vierde klasse, maar eindigde men wel in de onderste regionen. De vraag zal dan ook zijn of Bareveld de komende jaren uit kan groeien tot een stabiele vierdeklasser of dat men de komende seizoenen weer in de vijfde klasse te bewonderen is.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk: Maurice Gersonius van Alteveer naar Titan

Maurice Gersonius maakt komend seizoen de overstap van Alteveer naar Titan.

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.