FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 9: PJC (693 punten)

PJC is de nummer negen van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd D is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek negen van de ranglijst staat PJC. De club uit Nieuwe Pekela kende een aantal zeer goede seizoenen waarin veel punten werden gescoord. Zo haalde men in het seizoen 2016/2017 maar liefst 70 punten in de vijfde klasse F en had men het absurde doelsaldo van 161 voor en 30 tegen. Dat kwam ook mede door de 40-0 zege op Borgercompagnie. Naast dat kampioenschap vierde men ook in 2010/2011 een titel in de vijfde klasse. De club speelde het overgrote deel van deze eeuw in de vierde klasse en behaalde ook daarin een kampioenschap in het seizoen 2003/2004. Het bleef daarna beperkt tot een seizoen derde klasse. De laatste jaren speelt PJC weer in de vierde klasse en draait het daarin bovenin mee.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Promotie en degradatie: hoe zit het?

De KNVB heeft onlangs de regelingen met betrekking tot promotie en degradatie vastgesteld. Kampioenen ...

Wegen VVS Oostwold en Egbert Bosma gaan scheiden

VVS Oostwold moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025.

Nieveenster scheids wint Stimuleringsprijs Aa en Hunze

Maikel Pieterman uit Gasselternijveen is tijdens het vrijwilligerswaarderingsfeest van de gemeente Aa en Hunze ...