FC Kanaalstreek Winseries: Feyenoord-Thuisshirt

Maak kans op een van de schitterende prijzen met de FC Kanaalstreek winseries.

FC Kanaalstreek houdt de komende tijd de winseries. Daarbij houdt FC Kanaalstreek verschillende winacties waarbij diverse items gewonnen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan schitterende voetbalshirts, voetballen, speciaalbierpakketjes, tijdschriften enz. Het leuke aan deze winseries is dat aan elke actie maar een maximaal aantal deelnemers kan deelnemen. Voor elke winactie wordt een kleine inleg gevraagd, maar met een gering aantal deelnemers is de kans een stuk groter om een prijs te winnen. 

In deze tweede prijsronde kan je een officieel Feyenoord-thuisshirt winnen. Om mee te dingen met deze prijs betaal je eenmalig € 5,-. Aan deze winactie kunnen maximaal 40 deelnemers deelnemen. Is de actie vol, dan gaan we direct de prijs verloten onder een van de gelukkige deelnemers! Regel direct je deelname aan de FC Kanaalstreek winseries prijsronde 2: Feyenoord-thuisshirt via de volgende link: https://tikkie.me/pay/8aeh5f77cf0ujsrh683c

Heb je geen tikkie, dan kan je voor deelname een e-mail sturen naar fckanaalstreek@gmail.com. Als de actie vol is maken we de deelnemerslijst van 40 personen bekend. Daaruit wordt 1 winnaar geloot! De winnaar wordt via de site en onze socials bekend gemaakt!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Sterkhouder SETA vertrekt

Eerder dit jaar kondigde SETA-speler Ricardo van der Werf via deze website al aan ...

Onstwedder Boys quizt

Zaterdag 31 maart organiseerde Onstwedder Boys voor het eerst in de clubhistorie een voetbalquiz. ...

TransferTalk: Jeremy Gall zoekt het dichterbij

Na twee seizoenen in derde klasse bij v.v. Gieten verkiest Jeremy Gall een andere ...