FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 6: WVV Zondag (727 punten)

WVV Zondag is de nummer 6 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd D is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 6 staat de zondagtak van WVV. Het voetbalbolwerk uit Winschoten speelde in het begin van deze eeuw voornamelijk op tweedeklasse niveau. Het lukte de Winschoters om in het seizoen 2004/2005 te promoveren naar de eerste klasse, maar dat verblijf bleef beperkt tot een seizoen. Er volgden een drietal jaren in de tweede klasse, waarna men zelfs degradeerde naar de derde klasse. Er volgde direct weer promotie, maar ook weer een degradatie. In het seizoen 2012/2013 werd WVV wederom kampioen in de derde klasse en stootte het door. Het seizoen erop werd men namelijk ook kampioen in de tweede klasse en was promotie naar de eerste klasse een feit. Daarin is het nu alweer vele jaren een stabiele factor en doet het regelmatig bovenin mee.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ludieke loting nacompetitiefinale Westerwolde en Sellingen

De loting voor de nacompetitiefinale tussen Sellingen en Westerwolde vond op ludieke wijze plaats.

Vader en zoon samen in Alteveer 1

Erik Broesder (46) zal het voetballende deel van de wedstrijd tussen Alteveer en BNC voor ...