FC Emmen verliest van oppermachtig Ajax

FC Emmen kon geen enkele vuist maken tegen Ajax, dat veel te sterk was en met ruime cijfers won.

FC Emmen beleefde zaterdagavond een kansloze avond op De Oude Meerdijk. Koploper Ajax was veel te sterk voor de hekkensluiter van de Eredivisie. De Amsterdammers waren voornamelijk aan de bal en vonden na twintig minuten een gaatje in de Emmer-defensie. Davy Klaassen verschalkte met enig fortuin via een lob Emmen-doelman Felix Wiedwald. Een tiental minuten later was opnieuw Klaassen belangrijk voor de gasten. Met een fraaie pass vond de middenvelder Zakaria Labyad, die evenzo fraai scoorde. Toen Lassina Traore op aangeven van Antony er voor rust nog 0-3 van maakte, was de wedstrijd al wel gespeeld. In de tweede helft gaf Ten Hag een aantal spelers rust, maar liepen de Amsterdammers nog simpel verder uit naar een 0-5 overwinning door treffers van Jurgen Ekkelenkamp en Quincy Promes. Emmen kon er deze avond niets tegenover stellen en zal vooral de komende weken punten moeten gaan pakken als het tegen directe concurrenten als Sparta, ADO Den Haag en PEC Zwolle speelt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond in extremis langs Raptim

Van tevoren werd al verwacht dat Raptim- uit nog wel eens een lastige pot ...

Bouwend Pekelder Boys boekt eerste winst

Ook voor Pekelders Boys wachtte een oefenwedstrijd. De rood-witten, die vorig seizoen op bijzondere ...