SJS en Jos Schaart verlengen samenwerking

SJS verlengt het contract met hoofdtrainer Jos Schaart.

SJS is blij dat het mag aankondigen dat hoofdtrainer Jos Schaart en voetbalvereniging SJS hun handtekening zetten onder de verlenging voor het seizoen 2021-2022. Beide partijen willen graag verder op de ingeslagen weg richting promotie naar de 3e klasse van het zaterdagvoetbal.

Ondanks het feit dat ook het voetbalseizoen 2020-2021 zo ongeveer als ‘verloren’ beschouwd mag worden zijn beide partijen dusdanig tevreden over de plezierige samenwerking dat niets hen in de weg staat om te verlengen voor het volgende seizoen. De 25-jarige hoofdtrainer, het bestuur en voltallige selectie waren het al snel eens.

Drive, ambitie en enthousiasme

Onder leiding van Schaart speelde SJS dit seizoen 10 wedstrijden (4 competitieduels, 3 bekerduels en 3 oefenwedstrijden). Van de 10 gingen er 3 verloren (1 oefenduel, 1 bekerduel en 1 competitieduel), werd er 5 keer gewonnen en speelde SJS 2 keer gelijk. De competitiestart was naar behoren, alhoewel er geflatteerd werd verloren van DKB uit De Krim (0-4). De punten werden gehaald tegen Nieuw-Balinge en SVBO zaterdag. En daarna sloeg Corona opnieuw hard toe in het amateurvoetbal. Toch is de drive, ambitie en enthousiasme van Jos Schaart onverminderd groot en probeert hij, samen met zijn selectie, wekelijks te werken aan de basisconditie, ondanks alle beperkingen. SJS is blij met het verlengen van de samenwerking met Jos Schaart en hoopt dat men snel weer echt aan de bak kan!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Freddie Pranger Memorial niet meer weg te denken

De Freddie Pranger Memorial is inmiddels uitgegroeid tot een toernooi met internationale allure.

Nieuw Buinen verder zonder voorzitter Van der Laan

Op haar website maakt Dagblad van het Noorden melding van het opstappen van Siert ...