Terug in de tijd: Gasselternijveen en EEC delen de punten

Gasselternijveen en EEC hielden elkaar in de tweede ontmoeting van dit seizoen in evenwicht.

Gasselternijveen en EEC hebben hun tweede onderlinge ontmoeting van het seizoen met een remise afgesloten. Nadat Gasselternijveen via Tristan Salomons op voorsprong kwam, was het Mark Wanders die in de slotfase een punt redde voor de bezoekers: 1-1.

Pals en Lubbers

Gasselternijveen probeerde vanaf de aftrap het spel te maken: dit leverde na tien minuten een grote kans op voor Frank Pals. De verdediger nam de bal uit een hoekschop in één keer op de slof, waarmee hij doelman Lubbers tot het uiterste dreef. De goalie van EEC bleek echter op zijn post en ranselde de bal uit de bovenhoek. In het restant van de eerste helft ging het duel gelijk op. Ook EEC werd gevaarlijk via corners, maar kwam ook niet tot scoren.

Salomons en Lubbers

In de tweede helft kwam Gasselternijveen op voorsprong: het doorjagen van Thomas Verschoor stelde Tristan Salomons in staat om de score te openen. Aan de treffer ging echter wel een fout van doelman Lubbers vooraf. Nieveen ging op zoek naar een tweede treffer en via Verschoor, invaller Nick Bokhorst en Thom Weggemans kreeg het hiertoe ook wel kansen. Benut werden de mogelijkheden echter niet.

In balans

Met het missen van deze kansen bleef EEC zicht houden op een resultaat. De gelijkmaker die hiervoor nodig was, kwam er in de tachtigste minuut. Frank Pals was van zijn post, waardoor Mark Wanders de ruimte kreeg om met het hoofd te scoren. Het advies van assistent-scheidsrechter Heikens werd door arbiter Tienkamp niet overgenomen, waardoor beide ploegen de wedstrijd met een 1-1 gelijkspel afsloten. Daarbij mocht Nieveen nog van geluk spreken: doelman Bies en Jörgen Nieboer maakten een laatste kans voor EEC onschadelijk.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

JVV verliest van tiental Zandpol

JVV moest het hoofd buigen voor het tiental van Zandpol.

Nieuw Buinen onderuit in JenS-vesting

Doordat het hoofdveld van het sportpark van v.v. Emmen in verband met de bestrijding ...

Terug in de tijd: Rood Gasselternijveen verliest in extremis van Alteveer

Gasselternijveen verloor niet alleen van Alteveer, maar zag ook nog eens vier keer rood.