Terug in de tijd: GKC in extremis langs Buinen

GKC draaide een achterstand tegen Buinen om in de slotfase en won.

“Eindelijk zat het ons een keer mee!”, aldus GKC-trainer Emiel Jansen na de nipte overwinning van zijn ploeg op Buinen. Want waar de Gasselters in de achterliggende weken regelmatig onterecht onderuit gingen, wisten de geel-zwarten nu een achterstand om te buigen. En dat in de absolute slotfase van de wedstrijd: 3-2.

Winkelhaak

Het eerste kwartier domineerde GKC de wedstrijd. Men kreeg een aantal kansen, maar onder andere Danny Kolp wist de trekker niet over te halen. Buinen deed dit een stuk beter, want de eerste de beste kans was raak: Nick Haandrikman schoot de 0-1 tegen de touwen. Dit leek GKC wakker te schudden, waardoor Harmen Pepping wel scoorde: de altijd hardwerkende middenvelder prikte de bal in de winkelhaak.

Venijn in de staart

Na de thee had GKC opnieuw moeite met het maken van doelpunten. En opnieuw ging Buinen dit beter af: de van een blessure teruggekeerde Ruurd Spreen kopte de bal tegen de touwen. In de slotfase rechtte de thuisploeg haar rug echter en werd via goals van Danny Kolp en Henri Kunst de achterstand omgebogen. Het venijn van deze Kanaalstreekderby zat hem daarmee duidelijk in de staart.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger onderuit in Bovensmilde

Op bezoek bij vierdeklasser BSVV heeft Borger een 3-2 oefennederlaag geleden. De ploeg van ...

Erik Broesder goud waard voor Alteveer

Hij had dit seizoen nog niet gescoord voor zijn ploeg Alteveer. Maar in de ...

Titan probleemloos langs Valther Boys

Titan kende zondagmiddag een prima start en stond na twintig minuten met 0-4 voor ...