Terug in de tijd: Veerkrachtig Titan snoept WKE ’16 punt af

Titan kwam knap terug van een 2-0 achterstand tegen WKE ’16.

Titan heeft in het duel tegen promovendus WKE ’16 veerkracht getoond. Na een 0-2 ruststand namen de rood-witten toch nog een puntje mee naar Nieuw-Weerdinge. In de slotfase schoot Jos Smidt zijn ploeg met twee goals naast de Emmenaren.

Opwaartse lijn

WKE ’16 is promovendus, maar zal door veel ploegen worden gezien als de te kloppen ploeg. De oranjehemden werden startten vorig seizoen in de vijfde klasse en werden met overmacht kampioen. De ambitieuze club wil zo snel mogelijk de volgende stap maken. Voor Titan geldt dat zijn na twee degradaties dolgraag de opwaartse lijn weer willen inzetten.

Dubbele achterstand

Halverwege de onderlinge ontmoeting leek Titan een valse start te gaan maken. Na tien minuten was het Henk Bakker die de 1-0 maakte. Pas halverwege de eerste helft liet Titan voor zich eerst van zich horen, maar het was opnieuw WKE dat scoorde. Ferdy Poelman kon voorbereidend werk van Bakker afmaken.

Veerkracht

Na de thee tapte Titan uit een ander vaatje en via Jos Smidt bracht het na ongeveer een uur spelen de spanning terug. Op het moment dat de stand niet meer leek te veranderen werd een actie van Sander Meertens met een strafschop bestraft. Smidt wist wel raad met het buitenkansje en zette de 2-2 eindstand op het scorebord.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW zonder problemen langs JVV

Terwijl de rest van de regio Bevrijdingsdag aan het vieren was, stond op sportpark ...

Fotoverslag: Gieten, daar ga je!

Door met 0-1 van Weiteveense Boys te winnen heeft Gieten promotie naar de derde ...