Dader(s) vernielingen sportpark Stadskanaal gepakt

SC Stadskanaal heeft de dader(s) voor de vernielingen rondom het hoofdveld te pakken gekregen.

Goed nieuws voor SC Stadskanaal. Onlangs waren er vernielingen aangericht rondom het hoofdveld en van de dader(s) ontbrak het spoor. Nu heeft de club bekend gemaakt dat de dader(s) van de aangerichte vernielingen rondom het hoofdveld bekend zijn.

De club kreeg enorme aandacht na het plaatsen van het bericht op de site, wat breed werd uitgemeten op de sociale media. Dat heeft mede bijgedragen aan het opsporen van de dader(s). Door een oprechte spijtbetuiging en het bereid zijn om mee te werken aan het vergoeden van de gemaakte kosten, heeft het bestuur, hetzij voorlopig, van SC Stadskanaal besloten geen verdere stappen te ondernemen. Het kapotte kunstgrasgedeelte en de beschadigde tribunestoelen moeten vervangen worden. Stadskanaal is iedereen dan ook dankbaar die heeft meegedacht, voor het uitkijken en het delen van het geplaatste bericht. Volgens de club is fantastisch om te zien dat de kracht van sociale media maar weer eens in positieve zin wordt bewezen. Uiteraard beloofd Stadskanaal de beloning uit te keren, wanneer de ‘gouden tip’ heeft geleid tot de aanhouding.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst

Het overzicht van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

Harold Hut wil minuten maken bij Pekelder Boys

In de afgelopen maanden trainde hij slechts één keer per week. Omdat trainer Arend ...