Terug in de tijd: Individuele fouten nekken GKC tegen Valther Boys

Valther Boys strafte de foutjes van GKC genadig af en won met ruime cijfers.

Het lijkt een terugkerend probleem te worden bij GKC: zelf leuk meevoetballen, maar na negentig minuten met lege handen staan. Het overkwam de ploeg van Emiel Jansen ook weer tegen Valther Boys, waarin vier persoonlijke fouten een 1-5 nederlaag opleverden. 

Enig fortuin

De eerste tien minuten was het spel van beide kanten niet goed. Wel kreeg GKC de beste kansen, waaronder een inzet die op de paal belandde. In de tegenstoot was het aan de andere kant wel raak via Gert-Jan Webers die een afgemeten voorzet raak kopte. Tien minuten later verdubbelden de gasten de score. Met enig fortuin was het Ward Hermans die de ruststand op 0-2 bepaalde.

Eigen doelpunt

In de tweede helft had Valther Boys het duel al vroeg kunnen beslissen, ware het niet dat dit schot op de lat kwam. Even later kwamen de gasten alsnog op 0-3, door een eigen doelpunt van een GKC’er. Met deze tussenstand leek het rest van de wedstrijd een formaliteit te worden, maar was het Danny Kolp die met de 1-3 de spanning weer enigszins terug bracht.

Twee keer Van Rijswijk

Echt spannend werd het niet meer op sportpark Hoogte der Heide, want het was Tommy van Rijswijk die met twee doelpunten de eindstand op 1-5 bepaalde. Dit deed hij via een geplaatst schot van afstand en beheerst afronden alleen voor de keeper. GKC zal komende zondag drie punten moeten pakken in de Kanaalstreek-derby tegen De Treffer ’16, om de middenmoot niet verder uit het oog te verliezen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 slaat CEC van zich af

Ter Apel '96 heeft zich steviger in de subtop van de derde klasse C ...

Gretig Borger verslaat inspiratieloos SJS

Borger wist de eerste Kanaalstreekderby van het seizoen te winnen en versloeg SJS met ...

GKC steelt de punten in Gasselternijveen

De avondwedstrijd tegen GKC leverde voor Gasselternijveen wel veel bezoekers op, maar geen punten. ...