Mussel en Arend Scholtens verlengen samenwerking

Mussel en Arend Scholtens zijn ook in het seizoen 2021-2022 aan elkaar verbonden.

Arend Scholtens is ook in het seizoen 2021-2022 de hoofdtrainer van SV Mussel. Het bestuur van de club en de oefenmeester zijn tevreden over de goede samenwerking en hebben het contract met een jaar verlengd.

De 59-jarige inwoner van Assen is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark de Slenk. Nadat SV Mussel vorig seizoen door het afbreken van de competitie ontsnapte aan degradatie naar de vijfde klasse, is Scholtens vol enthousiasme begonnen aan de uitdaging om van de club weer een stabiele vierdeklasser te maken. Het begin hiervan was voortvarend. Na een prima voorbereiding waarin veel arbeid werd verricht, werden drie van de eerste vier competitiewedstrijden gewonnen met een uitstekende vierde plaats op de ranglijst als gevolg. Door het stilleggen van de competitie in oktober kan hier voorlopig geen vervolg aan gegeven worden.

Nadat er tot op heden nog steeds doorgetraind werd in groepjes van vier, heeft SV Mussel na de nieuwe maatregelen besloten om de winterstop te laten beginnen. Op dinsdag 19 januari 2021 hoopt de spelersgroep onder leiding van Arend Scholtens de training weer te kunnen hervatten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer en Tonny Huft per direct uit elkaar

De wegen van Alteveer en hoofdtrainer Tonny Huft scheiden per direct.

Vacature: SPW zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2023/2024

SPW is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023/2024.

SJS JO13-2 de beste in de zaal

De spelers en speelster van JO13-2 van SJS hebben het afgelopen zaterdag erg spannend ...