Mussel en Arend Scholtens verlengen samenwerking

Mussel en Arend Scholtens zijn ook in het seizoen 2021-2022 aan elkaar verbonden.

Arend Scholtens is ook in het seizoen 2021-2022 de hoofdtrainer van SV Mussel. Het bestuur van de club en de oefenmeester zijn tevreden over de goede samenwerking en hebben het contract met een jaar verlengd.

De 59-jarige inwoner van Assen is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark de Slenk. Nadat SV Mussel vorig seizoen door het afbreken van de competitie ontsnapte aan degradatie naar de vijfde klasse, is Scholtens vol enthousiasme begonnen aan de uitdaging om van de club weer een stabiele vierdeklasser te maken. Het begin hiervan was voortvarend. Na een prima voorbereiding waarin veel arbeid werd verricht, werden drie van de eerste vier competitiewedstrijden gewonnen met een uitstekende vierde plaats op de ranglijst als gevolg. Door het stilleggen van de competitie in oktober kan hier voorlopig geen vervolg aan gegeven worden.

Nadat er tot op heden nog steeds doorgetraind werd in groepjes van vier, heeft SV Mussel na de nieuwe maatregelen besloten om de winterstop te laten beginnen. Op dinsdag 19 januari 2021 hoopt de spelersgroep onder leiding van Arend Scholtens de training weer te kunnen hervatten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Publicatiedata competitie- en bekerindelingen seizoen 2022/2023

Overzicht van de publicatiedata van de competitie-indelingen en beker-indelingen.

Richard Streuding en Onstwedder Boys verlengen samenwerking

Richard Streuding is ook volgend seizoen trainer van Onstwedder Boys