NWVV en Geert Aalderink na huidige seizoen uit elkaar

Na zeven jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen NWVV en Geert Aalderink.

Na zeven seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen NWVV en Geert Aalderink. Bij de ploeg uit Nieuw-Weerdinge kende Aalderink een uitstekende start door direct promotie te halen in zijn eerste seizoen. Daarna volgden drie seizoenen in de vierde klasse, waarna NWVV degradeerde naar de vijfde klasse. Daarin draaiden de Nieuw-Weerdingers de afgelopen seizoenen in de top mee en werd er ook nacompetitie gehaald. Een nieuwe promotie volgde echter nog niet.

NWVV kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen zeven jaren onder leiding van Aalderink, waarin beide partijen altijd uitstekend hebben kunnen samenwerken. NWVV en Aalderink hopen het voetbalseizoen en een mooie periode van zeven jaar dan ook nog samen goed te kunnen afsluiten. Aalderink zal komend seizoen aan de slag gaan bij Bargeres, NWVV gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2021-2022.

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS organiseert Freddie Pranger Memorial

SJS staat helemaal klaar voor de ontvangst van ruim 350 G-Voetballers die gaan deelnemen aan ...

Kerstzaalvoetbal: einde oefening Kanaalstreek-clubs

Met drie teams uit de Kanaalstreek was de kans groot dat het Kerstzaalvoetbaltoernooi in ...