Albert Koops stopt aan het einde van het seizoen bij Valthermond

Trainer Albert Koops heeft bij het bestuur van Valthermond aangegeven aan het einde van het seizoen te stoppen als hoofdtrainer bij de tweedeklasser. Het kind van de club heeft de blauw-witten dan drie jaar onder zijn hoede gehad.

Maximaal drie jaar

“Toen ik aangesteld werd heb ik al gezegd dat ik het hooguit drie jaar wilde doen. Drie jaar vind ik voor een trainer wel genoeg. Bovendien heb ik voor het hoofdtrainerschap al diverse andere functies binnen de club gedaan. Er zijn dus selectiespelers waar ik al zo’n tien jaar mee samen werk. Op zich geen probleem want Valthermond heeft een fantastische selectie, maar het is ook wel goed dat er eens een ander voor de groep komt. Daar komt bij dat ik naast de eerste selectie ook altijd betrokken was bij het tweede elftal en de A-junioren. Dat vergt gewoon heel veel energie,” legt Koops uit. “Dit gevoel is door de corona alleen maar versterkt. Wij waren nog volop in de race voor het kampioenschap toen in maart de competities stil werden gelegd. In het nieuwe seizoen hebben wij welgeteld een wedstrijd gespeeld en toen was het al weer afgelopen.”

Plezier verdwenen

Ik moet eerlijk zeggen dat daardoor het plezier wel is verdwenen. Ik weet ook nog niet of ik open sta voor andere clubs. Misschien als we straks weer mogen spelen dat het plezier weer terug komt. Voorlopig hoop ik dat er in het voorjaar weer gevoetbald kan worden en dan wil ik met de groep gewoon goed afsluiten en minimaal bij de top drie eindigen. Mocht dat niet zo zijn dan sluit ik wel heel slecht af. De enige wedstrijd die wij hebben gespeeld verloren wij van Veendam, “ sluit Koops af.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kerstzaalvoetbal: Gieterveen kansloos, gastheer door

Gastheer Gieten heeft de halve finale van het eigen Kerstzaalvoetbaltoernooi gehaald. In de poule ...

Nieuw Buinen en TEVV nog in de race

Na de kwartfinale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi zijn nog twee clubs uit de ...

Nieuwe coronaprotocollen voor amateurvoetbal

De KNVB heeft in samenwerking met het NOC*NSF protocollen opgesteld voor sportverenigingen.