Blik op 2L: Rick Slor schuift door in Rolde

Nadat het einde van de samenwerking tussen Rolder Boys en hoofdtrainer Kenny Koning werd aangekondigd, hebben de zwart-witten de opvolger in eigen huis gevonden: assistent-trainer Rick Slor schuift door.

Ervaren trainer

Met het aanstellen van Slor heeft Rolder Boys een ervaren trainer vastgelegd. In het verleden was de oud-prof al werkzaam bij competitie-genoten Valthermond en SC Stadskanaal. Bij beide clubs was Slor meerdere seizoenen actief.

Bekend

Het bestuur van de zwart-witten is content met het draagvlak dat Slor heeft in de selectie: “Hij is bekend met de spelers en de spelers weten wat voor trainer en persoon Rick is.” De rolverhouding tussen Slor en de naar Valthermond vertrekkende Koning verandert in het restant van het (onderbroken) seizoen niet, aldus Rolder Boys.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rustig op zomervakantie én voetballen in mei

Bekervoetbal vanaf 2 september 2017, competitievoetbal vanaf 23 september 2017 en doorvoetballen tot en ...

Speelronde 12 FC Kanaalstreek Amateurtoto 2019/2020

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.