FC Kanaalstreek: Support je club!

Met het kopen van een plaats op onze website steun je, je favoriete amateurclub.

Het zijn momenteel bizarre tijden door de aanwezigheid van het coronavirus. Het coronavirus waart al enige tijd rond en menigeen heeft er last van. Bedrijven, horeca-aangelegenheden, evenementen, organisaties, maar ook de voetbalclubs in de regio van de Kanaalstreek. De competitie werd in het voorgaande seizoen al vroegtijdig stilgelegd en ook in dit seizoen is het maar de vraag wanneer de competities weer van start gaan. Geen clubinkomsten uit entreegelden, programmaboekjes of kantine-inkomsten meer dus dit jaar. Waardevolle euro’s die elke voetbalclub goed kan gebruiken.

Support je favoriete amateurclub!

FC Kanaalstreek biedt supporters dan ook de mogelijkheid om hun favoriete amateurclub in deze tijd te ondersteunen. Dat kan door een plekje op onze site te kopen. Daarbij krijgt jouw naam met daarbij je favoriete amateurclub een plek op onze website op de pagina Clubsupporters (https://fckanaalstreek.nl/clubsupporters/). Wil je niet dat je naam vermeldt wordt, dan zetten we op die plek de naam een supporter neer in plaats van je eigen naam. Ook mag je kiezen voor een geheel eigen gekozen naam. Je naam blijft een heel jaar op onze pagina Clubsupporters staan. Een plek op onze website kopen kan voor een bedrag van € 10,-. Van dat bedrag gaat € 7,- naar jouw favoriete amateurclub! Dat bedrag kan dus mooi oplopen als meerdere supporters jouw favoriete amateurclub steunen! FC Kanaalstreek is dan ook erg benieuwd welke club in de regio van de Kanaalstreek de grootste aanhang heeft! Wil jij je club helpen en laten zien dat jij supporter bent van je club: Mail dan je naam + favoriete amateurclub naar fckanaalstreek@gmail.com. Aanmelden als clubsupporter kan tot en met 24-03-2021!

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC: één voor twaalf

Enkele dagen voor de burentwist met Gasselternijveen wordt op sportpark 'Hoogte der Heide' in ...

Gieten en Rolf Veneboer verlengen samenwerking

Rolf Veneboer is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Gieten.

Speelronde 3 FC Kanaalstreek Amateurtoto 2020/2021

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.