Groepstrainingen komende weken ook nog niet mogelijk voor amateurvoetballers

De huidige lockdown wordt verlengd en dus zijn groepstrainingen voor amateurvoetballers de komende weken ook nog niet mogelijk.

De huidige lockdown wordt met drie weken verlengd. Volgens diverse bronnen is dat de uitkomst van het beraad op het Catshuis. Dinsdagavond zal er weer een persconferentie belegd worden en dan zal definitief bevestigt worden dat de lockdown nog een aantal weken langer duurt. De huidige lockdown liep tot 19 januari en daar komen nog eens drie weken bij, wat inhoudt dat er zeker tot en met 9 februari nog geen groepstrainingen mogelijk zijn voor de senioren in het amateurvoetbal. De besmettingscijfers zijn nog relatief hoog, maar toch lijkt er wel hoop aan de horizon gezien de cijfers wel lijken af te nemen. Bovendien zijn de eerste vaccins toegediend en worden er steeds meer mensen de komende weken en maanden ingeënt. Wellicht dat in het voorjaar het balletje toch weer gaat rollen, die hoop moeten we maar koesteren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Streep door FC Kanaalstreek O23 Beloftencup

De FC Kanaalstreek O23 Beloftencup zal dit seizoen niet meer hervat worden, maar kan ...

Valthermond neemt accommodatie in gebruik

Onder grote belangstelling heeft Valthermond zaterdagavond haar nieuwe accommodatie geopend. Na anderhalf jaar keihard ...

Data Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi bekend

De data voor het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi zijn bekend.