Koop je kaartje voor: Buinen – Buinerveen

Op zondag 7 februari staat er een echte burenderby op het programma met het duel tussen Buinen en Buinerveen in de koop een kaartje voor actie!

Het coronavirus is nog steeds in alle hevigheid aanwezig. Zo zijn de besmettingen hoog en zijn er nog zeer strenge regels. Het houdt ook in dat er nog steeds geen amateurvoetbal mogelijk is en verenigingen gesloten blijven. Waar het plan was om in het weekeinde van 16/17 januari te kunnen herstarten met het amateurvoetbal lijkt dit toch echt niet eerder te worden dan in maart of april.

Geen inkomsten

Dat betekent dat kantines nog langer dicht blijven en er geen wedstrijden gespeeld worden. Geen inkomsten uit entreegelden en kantine-inkomsten voor de club. Daarom hebben we voor de maanden januari en februari een leuke actie bedacht. Om toch een beetje het amateurvoetbal te beleven gaan we wedstrijden in beeld brengen. We hebben zo goed mogelijk geprobeerd 22 derby’s samen te stellen waar we ‘virtueel’ verslag van gaan doen. Dat wil zeggen, we gaan op die wedstrijddag voorbeschouwen met o.a. terugblikken op eerder gespeelde onderlinge ontmoetingen en we gaan een soort van ‘virtueel’ liveverslag maken van die wedstrijd in een liveblog.

Koop je kaartje en steun je club

Voor de supporters is het mogelijk om de club te ondersteunen tijdens de derby’s. Daarvoor koop je een kaartje, waarmee je direct je club kunt helpen. Per wedstrijd zullen er 500 toegangskaartjes beschikbaar zijn. 250 voor de ‘thuisclub’, 250 voor de ‘uitclub’. De toegangskaartjes voor de wedstrijd kosten € 2,50 per stuk en je mag er net zoveel kopen als jezelf wilt. 80% van de kaartverkoopopbrengst gaat naar de club en zijn alle kaartjes verkocht dan levert dat € 500,- euro op voor je club!

Buinen – Buinerveen: Zondag 7 februari 14:30 uur

Een echte burenderby in de Kanaalstreek tussen twee clubs waarvan de sportparken op slechts een paar kilometer van elkaar vandaan liggen. De twee clubs komen elkaar over het algemeen elk seizoen tegen, maar dit seizoen is het anders nu Buinen in de vierde klasse D uitkomt van het zondagvoetbal. Buinerveen is een treetje lager te vinden in de zondag 5e klasse D. Kaartjes voor deze virtuele wedstrijd kunnen gekocht worden via onderstaande links: Koop een kaartje en steun je club! We zullen regelmatig het aantal beschikbare kaartjes updaten! Kaartjes voor Buinen – Buinerveen zijn te koop tot en met zondag 7 februari 14:30 uur.

Koop een kaartje voor Buinen – Buinerveen (BUINEN SUPPORTERS, 247 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=xQwgK3W2RlCGEGhGjs7GJw

Koop een kaartje voor Buinen – Buinerveen (BUINERVEEN SUPPORTERS, 239 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=o4ldnS-3SACSVe5kQwue2g

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gemeente Aa en Hunze helpt v.v. Gieten

Op sportpark ‘De Goorns’ in Gieten kan gestart worden met de bouw van acht nieuwe ...

Boelo Dekker nieuwe hoofdtrainer Sellingen

Sellingen heeft voor het seizoen 2019/2020 een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.