Koop je kaartje voor: THOS – VVS Oostwold

Op dinsdagavond 2 februari staat een echte Groningse derby op het programma tussen THOS en VVS in de koop een kaartje voor actie!

Het coronavirus is nog steeds in alle hevigheid aanwezig. Zo zijn de besmettingen hoog en zijn er nog zeer strenge regels. Het houdt ook in dat er nog steeds geen amateurvoetbal mogelijk is en verenigingen gesloten blijven. Waar het plan was om in het weekeinde van 16/17 januari te kunnen herstarten met het amateurvoetbal lijkt dit toch echt niet eerder te worden dan in maart of april.

Geen inkomsten

Dat betekent dat kantines nog langer dicht blijven en er geen wedstrijden gespeeld worden. Geen inkomsten uit entreegelden en kantine-inkomsten voor de club. Daarom hebben we voor de maanden januari en februari een leuke actie bedacht. Om toch een beetje het amateurvoetbal te beleven gaan we wedstrijden in beeld brengen. We hebben zo goed mogelijk geprobeerd 22 derby’s samen te stellen waar we ‘virtueel’ verslag van gaan doen. Dat wil zeggen, we gaan op die wedstrijddag voorbeschouwen met o.a. terugblikken op eerder gespeelde onderlinge ontmoetingen en we gaan een soort van ‘virtueel’ liveverslag maken van die wedstrijd in een liveblog.

Koop je kaartje en steun je club

Voor de supporters is het mogelijk om de club te ondersteunen tijdens de derby’s. Daarvoor koop je een kaartje, waarmee je direct je club kunt helpen. Per wedstrijd zullen er 500 toegangskaartjes beschikbaar zijn. 250 voor de ‘thuisclub’, 250 voor de ‘uitclub’. De toegangskaartjes voor de wedstrijd kosten € 2,50 per stuk en je mag er net zoveel kopen als jezelf wilt. 80% van de kaartverkoopopbrengst gaat naar de club en zijn alle kaartjes verkocht dan levert dat € 500,- euro op voor je club!

SV THOS – VVS Oostwold: Dinsdag 2 februari 21:00 uur

Een echte Groningse derby tussen tweede vijfdeklassers. THOS, de club uit Beerta speelt in de in de zondag vijfde klasse C, VVS speelt in de zaterdag 5e klasse E. Beide sportparken liggen slechts enkele op kilometers gescheiden van elkaar. Kaartjes voor deze virtuele wedstrijd kunnen gekocht worden via onderstaande links: Koop een kaartje en steun je club! We zullen regelmatig het aantal beschikbare kaartjes updaten! Kaartjes voor SV THOS – VVS Oostwold zijn te koop tot en met dinsdag 2 februari 21:00 uur.

Koop je kaartje voor SV THOS – VVS Oostwold (THOS SUPPORTERS, 250 kaarten beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=TmQuGTBIR7KRnT5pxSVtmQ

Koop je kaartje voor SV THOS – VVS Oostwold (VVS SUPPORTERS, 250 kaarten beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=ZEexao-DQ4exbEVwFDtbHg

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veelgestelde vragen over het coronavirus en het amateurvoetbal

De herstart van het amateurvoetbal gaat langer duren, voorlopig is er nog een lockdown ...

Sponsoren blijven Titan trouw

Voor Titan was het huidige seizoen sportief gezien een ramp. Op zondag 17 april ...

Koop je kaartje voor: Borger – GKC

Op zaterdag 20 februari staat de derby tussen Borger en GKC op het programma ...