Koop je kaartje voor: Valther Boys – De Treffer ’16

Op zondag 31 januari staat de gemeentelijke derby tussen Valther Boys en De Treffer ’16 op het programma.

Het coronavirus is nog steeds in alle hevigheid aanwezig. Zo zijn de besmettingen hoog en zijn er nog zeer strenge regels. Het houdt ook in dat er nog steeds geen amateurvoetbal mogelijk is en verenigingen gesloten blijven. Waar het plan was om in het weekeinde van 16/17 januari te kunnen herstarten met het amateurvoetbal lijkt dit toch echt niet eerder te worden dan in maart of april.

Geen inkomsten

Dat betekent dat kantines nog langer dicht blijven en er geen wedstrijden gespeeld worden. Geen inkomsten uit entreegelden en kantine-inkomsten voor de club. Daarom hebben we voor de maanden januari en februari een leuke actie bedacht. Om toch een beetje het amateurvoetbal te beleven gaan we wedstrijden in beeld brengen. We hebben zo goed mogelijk geprobeerd 22 derby’s samen te stellen waar we ‘virtueel’ verslag van gaan doen. Dat wil zeggen, we gaan op die wedstrijddag voorbeschouwen met o.a. terugblikken op eerder gespeelde onderlinge ontmoetingen en we gaan een soort van ‘virtueel’ liveverslag maken van die wedstrijd in een liveblog.

Koop je kaartje en steun je club

Voor de supporters is het mogelijk om de club te ondersteunen tijdens de derby’s. Daarvoor koop je een kaartje, waarmee je direct je club kunt helpen. Per wedstrijd zullen er 500 toegangskaartjes beschikbaar zijn. 250 voor de ‘thuisclub’, 250 voor de ‘uitclub’. De toegangskaartjes voor de wedstrijd kosten € 2,50 per stuk en je mag er net zoveel kopen als jezelf wilt. 80% van de kaartverkoopopbrengst gaat naar de club en zijn alle kaartjes verkocht dan levert dat € 500,- euro op voor je club!

Valther Boys – De Treffer ’16: Zondag 31 januari 14:00 uur

Een streekderby tussen twee ploegen uit de zondag vijfde klasse E. Beide teams troffen elkaar al menigmaal en dat leverde vaak boeiende derby’s op met veel strijd en het nodige spektakel. Kaartjes voor deze virtuele wedstrijd kunnen gekocht worden via onderstaande links: Koop een kaartje en steun je club! We zullen regelmatig het aantal beschikbare kaartjes updaten! Kaartjes voor Valther Boys – De Treffer ’16 zijn te koop tot en met zondag 14:00 uur

Koop je kaartje voor Valther Boys – De Treffer ’16 (VALTHER BOYS SUPPORTERS, 249 kaarten beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=OWxtoJDaQpKisvxvn0EUKQ

Koop je kaartje voor Valther Boys – De Treffer ’16 (TREFFER ’16 SUPPORTERS, 250 kaarten beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=iADogPbyQqywyVzj5XYC-A

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Dirk Zuur gaat De Treffer ’16 trainen

Het onlangs opgerichte De Treffer ’16, als opvolger van TEVV, heeft de technische staf ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek.

Twee nieuwe spelers voor Mussel

Mussel heeft naast een doelman ook twee nieuwe spelers vastgelegd voor aankomend seizoen.