Koop je kaartje voor: Valthermond – Nieuw Buinen

Op zaterdag 30 januari staat de mondenderby tussen Valthermond en Nieuw Buinen op het programma in de koop een kaartje voor actie!

Het coronavirus is nog steeds in alle hevigheid aanwezig. Zo zijn de besmettingen hoog en zijn er nog zeer strenge regels. Het houdt ook in dat er nog steeds geen amateurvoetbal mogelijk is en verenigingen gesloten blijven. Waar het plan was om in het weekeinde van 16/17 januari te kunnen herstarten met het amateurvoetbal lijkt dit toch echt niet eerder te worden dan in maart of april.

Geen inkomsten

Dat betekent dat kantines nog langer dicht blijven en er geen wedstrijden gespeeld worden. Geen inkomsten uit entreegelden en kantine-inkomsten voor de club. Daarom hebben we voor de maanden januari en februari een leuke actie bedacht. Om toch een beetje het amateurvoetbal te beleven gaan we wedstrijden in beeld brengen. We hebben zo goed mogelijk geprobeerd 22 derby’s samen te stellen waar we ‘virtueel’ verslag van gaan doen. Dat wil zeggen, we gaan op die wedstrijddag voorbeschouwen met o.a. terugblikken op eerder gespeelde onderlinge ontmoetingen en we gaan een soort van ‘virtueel’ liveverslag maken van die wedstrijd in een liveblog.

Koop je kaartje en steun je club

Voor de supporters is het mogelijk om de club te ondersteunen tijdens de derby’s. Daarvoor koop je een kaartje, waarmee je direct je club kunt helpen. Per wedstrijd zullen er 500 toegangskaartjes beschikbaar zijn. 250 voor de ‘thuisclub’, 250 voor de ‘uitclub’. De toegangskaartjes voor de wedstrijd kosten € 2,50 per stuk en je mag er net zoveel kopen als jezelf wilt. 80% van de kaartverkoopopbrengst gaat naar de club en zijn alle kaartjes verkocht dan levert dat € 500,- euro op voor je club!

Valthermond – Nieuw Buinen: Zaterdag 30 januari 20:30 uur

De mondenderby tussen Valthermond en Nieuw Buinen is er een tussen twee grootmachten uit de tweede klasse. Beide elftallen treffen elkaar ook in de competitie in de zondag 2e klasse L. Een prestigieuze derby tussen twee voetbalbolwerken uit de regio van de Kanaalstreek. Kaartjes voor deze virtuele wedstrijd kunnen gekocht worden via onderstaande links: Koop een kaartje en steun je club! We zullen regelmatig het aantal beschikbare kaartjes updaten! Kaartjes voor Valthermond – Nieuw Buinen zijn te koop tot en met zaterdag 30 januari 20:30 uur.

Koop je kaartje voor Valthermond – Nieuw Buinen (VALTHERMOND SUPPORTERS, 249 kaarten beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=elDfbHOPSEG-W2Tb1Q1dUg

Koop je kaartje voor Valthermond – Nieuw Buinen (NIEUW BUINEN SUPPORTERS, 249 kaarten beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=pRBl3PNTSV-9Mi1DBMYg-w

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Stadskanaal bestaat 100 jaar!

SC Stadskanaal viert een mooie mijlpaal, de club bestaat 100 jaar!

KNVB gaat over tot algehele afgelasting

In verband met de (aanstaande) winterse weersomstandigheden is de KNVB voor ALLE wedstrijden in ...

Speelronde 11 FC Kanaalstreek Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.