Koop een kaartje voor: HOC – Weerdinge

Op donderdagavond 11 februari staat een echte Drentse derby op het programma tussen HOC en Weerdinge in de koop een kaartje voor actie!

Het coronavirus is nog steeds in alle hevigheid aanwezig. Zo zijn de besmettingen hoog en zijn er nog zeer strenge regels. Het houdt ook in dat er nog steeds geen amateurvoetbal mogelijk is en verenigingen gesloten blijven. Waar het plan was om in het weekeinde van 16/17 januari te kunnen herstarten met het amateurvoetbal lijkt dit toch echt niet eerder te worden dan in maart of april.

Geen inkomsten

Dat betekent dat kantines nog langer dicht blijven en er geen wedstrijden gespeeld worden. Geen inkomsten uit entreegelden en kantine-inkomsten voor de club. Daarom hebben we voor de maanden januari en februari een leuke actie bedacht. Om toch een beetje het amateurvoetbal te beleven gaan we wedstrijden in beeld brengen. We hebben zo goed mogelijk geprobeerd 22 derby’s samen te stellen waar we ‘virtueel’ verslag van gaan doen. Dat wil zeggen, we gaan op die wedstrijddag voorbeschouwen met o.a. terugblikken op eerder gespeelde onderlinge ontmoetingen en we gaan een soort van ‘virtueel’ liveverslag maken van die wedstrijd in een liveblog.

Koop je kaartje en steun je club

Voor de supporters is het mogelijk om de club te ondersteunen tijdens de derby’s. Daarvoor koop je een kaartje, waarmee je direct je club kunt helpen. Per wedstrijd zullen er 500 toegangskaartjes beschikbaar zijn. 250 voor de ‘thuisclub’, 250 voor de ‘uitclub’. De toegangskaartjes voor de wedstrijd kosten € 2,50 per stuk en je mag er net zoveel kopen als jezelf wilt. 80% van de kaartverkoopopbrengst gaat naar de club en zijn alle kaartjes verkocht dan levert dat € 500,- euro op voor je club!

HOC – Weerdinge

Een echte Drentse derby tussen twee ploegen die elkaar ook treffen in de zondag derde klasse C. HOC is sinds de fusie tussen Hunso en Oring gestaag opgeklommen naar de derde klasse. Weerdinge is alweer een aantal jaren actief in de derde klasse en is zich aan het opwerken tot een stabiele derdeklasser. Kaartjes voor deze virtuele wedstrijd kunnen gekocht worden via onderstaande links: Koop een kaartje en steun je club! We zullen regelmatig het aantal beschikbare kaartjes updaten! Kaartjes voor HOC – Wedde zijn te koop tot en met donderdag 11 februari 21:00 uur.

Koop je kaartje voor HOC – Weerdinge (HOC SUPPORTERS, 250 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=MxjxfYWSTS2sxY-M-n_y6A

Koop je kaartje voor HOC – Weerdinge (WEERDINGE SUPPORTERS, 250 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=dMpFHjD3RCe_6-yihtsSLA

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Protos Weering – Droom Borger en Titan voorbij

Borger heeft in de kwartfinale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi niet voor een stunt ...

Kerstzaalvoetbaltoernooi: halve finales

Het einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het ...

Tristan Rotman kent ongelukkige rentree

Afgelopen zomer maakte Tristan Rotman de overstap van SC Stadskanaal naar plaatsgenoot SJS. Doordat ...