Koop een kaartje voor: Stadskanaal – Musselkanaal

Op zondagmiddag 14 februari staat er een echte Kanaalstreekderby op het programma tussen Stadskanaal en Musselkanaal.

Het coronavirus is nog steeds in alle hevigheid aanwezig. Zo zijn de besmettingen hoog en zijn er nog zeer strenge regels. Het houdt ook in dat er nog steeds geen amateurvoetbal mogelijk is en verenigingen gesloten blijven. Waar het plan was om in het weekeinde van 16/17 januari te kunnen herstarten met het amateurvoetbal lijkt dit toch echt niet eerder te worden dan in maart of april.

Geen inkomsten

Dat betekent dat kantines nog langer dicht blijven en er geen wedstrijden gespeeld worden. Geen inkomsten uit entreegelden en kantine-inkomsten voor de club. Daarom hebben we voor de maanden januari en februari een leuke actie bedacht. Om toch een beetje het amateurvoetbal te beleven gaan we wedstrijden in beeld brengen. We hebben zo goed mogelijk geprobeerd 22 derby’s samen te stellen waar we ‘virtueel’ verslag van gaan doen. Dat wil zeggen, we gaan op die wedstrijddag voorbeschouwen met o.a. terugblikken op eerder gespeelde onderlinge ontmoetingen en we gaan een soort van ‘virtueel’ liveverslag maken van die wedstrijd in een liveblog.

Koop je kaartje en steun je club

Voor de supporters is het mogelijk om de club te ondersteunen tijdens de derby’s. Daarvoor koop je een kaartje, waarmee je direct je club kunt helpen. Per wedstrijd zullen er 500 toegangskaartjes beschikbaar zijn. 250 voor de ‘thuisclub’, 250 voor de ‘uitclub’. De toegangskaartjes voor de wedstrijd kosten € 2,50 per stuk en je mag er net zoveel kopen als jezelf wilt. 80% van de kaartverkoopopbrengst gaat naar de club en zijn alle kaartjes verkocht dan levert dat € 500,- euro op voor je club!

Stadskanaal – Musselkanaal: Zondag 14 februari 14:30 uur

De blauwen tegen de groenen, een derby waarbij het er op de scherpst van de snede aan toegaat. Een echte Kanaalstreekderby die door beide partijen absoluut gewonnen moet worden. Het heeft in het verleden dan ook al vele spectaculaire wedstrijden opgeleverd. Kaartjes voor deze virtuele wedstrijd kunnen gekocht worden via onderstaande links: Koop een kaartje en steun je club! We zullen regelmatig het aantal beschikbare kaartjes updaten! Kaartjes voor Stadskanaal – Musselkanaal zijn te koop tot en met zondag 14 februari 14:30 uur.

Koop je kaartje voor Stadskanaal – Musselkanaal (SC STADSKANAAL SUPPORTERS, 248 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=Jdtn1BbmQ1GXQwstRz2qQQ

Koop je kaartje voor Stadskanaal – Musselkanaal (VV MUSSELKANAAL SUPPORTERS, 250 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=xroYJ9PdR9qyytum7L4DgQ

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het ...

Eurocup Delfzijl: jeugdvoetbal op het hoogste niveau

Komend weekend wordt in de Brede School Noord in Delfzijl de vijfde editie van ...

Raymond Duitscher Toernooi zoekt deelnemers

Net als in voorgaande jaren wordt in Nieuw-Weerdinge ook dit jaar weer het Raymond ...