Koop een kaartje voor: WVV – ASVB

Op zaterdagavond 13 februari staat de pikante derby tussen WVV en ASVB op het programma in de koop een kaartje voor actie!

Het coronavirus is nog steeds in alle hevigheid aanwezig. Zo zijn de besmettingen hoog en zijn er nog zeer strenge regels. Het houdt ook in dat er nog steeds geen amateurvoetbal mogelijk is en verenigingen gesloten blijven. Waar het plan was om in het weekeinde van 16/17 januari te kunnen herstarten met het amateurvoetbal lijkt dit toch echt niet eerder te worden dan in maart of april.

Geen inkomsten

Dat betekent dat kantines nog langer dicht blijven en er geen wedstrijden gespeeld worden. Geen inkomsten uit entreegelden en kantine-inkomsten voor de club. Daarom hebben we voor de maanden januari en februari een leuke actie bedacht. Om toch een beetje het amateurvoetbal te beleven gaan we wedstrijden in beeld brengen. We hebben zo goed mogelijk geprobeerd 22 derby’s samen te stellen waar we ‘virtueel’ verslag van gaan doen. Dat wil zeggen, we gaan op die wedstrijddag voorbeschouwen met o.a. terugblikken op eerder gespeelde onderlinge ontmoetingen en we gaan een soort van ‘virtueel’ liveverslag maken van die wedstrijd in een liveblog.

Koop je kaartje en steun je club

Voor de supporters is het mogelijk om de club te ondersteunen tijdens de derby’s. Daarvoor koop je een kaartje, waarmee je direct je club kunt helpen. Per wedstrijd zullen er 500 toegangskaartjes beschikbaar zijn. 250 voor de ‘thuisclub’, 250 voor de ‘uitclub’. De toegangskaartjes voor de wedstrijd kosten € 2,50 per stuk en je mag er net zoveel kopen als jezelf wilt. 80% van de kaartverkoopopbrengst gaat naar de club en zijn alle kaartjes verkocht dan levert dat € 500,- euro op voor je club!

WVV – ASVB: Zaterdag 13 februari 20:30 uur

Een pikante derby tussen de zondag eersteklasser uit Winschoten en de zondag tweedeklasser uit Blijham. Mede ook omdat er wel eens met regelmaat spelers tussen beide clubs wisselen. Het is dus niet altijd pais en vree tussen de Winschoters en de Witte Muizen. Kaartjes voor deze virtuele wedstrijd kunnen gekocht worden via onderstaande links: Koop een kaartje en steun je club! We zullen regelmatig het aantal beschikbare kaartjes updaten! Kaartjes voor WVV – ASVB zijn te koop tot en met zaterdag 13 februari 20:30 uur.

Koop je kaartje voor WVV – ASVB (WVV SUPPORTERS, 250 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=FM-MFlocS-Cs0ONWX45QvA

Koop je kaartje voor WVV – ASVB (ASVB SUPPORTERS, 250 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=SiKrVff2SKyh-QxRnYe2wQ

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Protos Weering: Nieuw Buinen probleemloos naar halve finale

In de kwartfinale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi kende Nieuw Buinen geen enkele moeite ...

Buurt Battle van FC Groningen bij Pekelder Boys

De Buurt Battle is een initiatief van FC Groningen dat in samenwerking met de ...

Vrijwilligers in Oranje

Zonder vrijwilligers, geen voetbal! Speciaal om deze helden in de spotlights te zetten, heeft ...