Koop je kaartje voor: Wedde – BNC

Op dinsdag 9 februari nemen twee competitiegenoten het tegen elkaar op in een derby in de koop een kaartje voor actie!

Het coronavirus is nog steeds in alle hevigheid aanwezig. Zo zijn de besmettingen hoog en zijn er nog zeer strenge regels. Het houdt ook in dat er nog steeds geen amateurvoetbal mogelijk is en verenigingen gesloten blijven. Waar het plan was om in het weekeinde van 16/17 januari te kunnen herstarten met het amateurvoetbal lijkt dit toch echt niet eerder te worden dan in maart of april.

Geen inkomsten

Dat betekent dat kantines nog langer dicht blijven en er geen wedstrijden gespeeld worden. Geen inkomsten uit entreegelden en kantine-inkomsten voor de club. Daarom hebben we voor de maanden januari en februari een leuke actie bedacht. Om toch een beetje het amateurvoetbal te beleven gaan we wedstrijden in beeld brengen. We hebben zo goed mogelijk geprobeerd 22 derby’s samen te stellen waar we ‘virtueel’ verslag van gaan doen. Dat wil zeggen, we gaan op die wedstrijddag voorbeschouwen met o.a. terugblikken op eerder gespeelde onderlinge ontmoetingen en we gaan een soort van ‘virtueel’ liveverslag maken van die wedstrijd in een liveblog.

Koop je kaartje en steun je club

Voor de supporters is het mogelijk om de club te ondersteunen tijdens de derby’s. Daarvoor koop je een kaartje, waarmee je direct je club kunt helpen. Per wedstrijd zullen er 500 toegangskaartjes beschikbaar zijn. 250 voor de ‘thuisclub’, 250 voor de ‘uitclub’. De toegangskaartjes voor de wedstrijd kosten € 2,50 per stuk en je mag er net zoveel kopen als jezelf wilt. 80% van de kaartverkoopopbrengst gaat naar de club en zijn alle kaartjes verkocht dan levert dat € 500,- euro op voor je club!

Wedde – BNC: Dinsdagavond 9 februari 21:00 uur 

Een derby tussen twee ploegen die elkaar ook ontmoeten in de zondag 4e klasse C. BNC, uit Finsterwolde promoveerde vorig seizoen uit de 5e klasse, terwijl Wedde nu alweer een aantal jaren in de vierde klasse C speelt. Koop een kaartje en steun je club! We zullen regelmatig het aantal beschikbare kaartjes updaten! Kaartjes voor Buinen – Buinerveen zijn te koop tot en met zondag 7 februari 14:30 uur. Kaartjes voor deze virtuele wedstrijd kunnen gekocht worden via onderstaande links: Koop een kaartje en steun je club! We zullen regelmatig het aantal beschikbare kaartjes updaten! Kaartjes voor Wedde – BNC zijn te koop tot en met zaterdag 16 januari 20:00 uur.

Koop je kaartje voor Wedde – BNC (WEDDE SUPPORTERS, 250 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=L-RnCh9dRMCBL6PjfqZRHw

Koop je kaartje voor Wedde – BNC (BNC SUPPORTERS, 249 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=5iU8GadeQqGY71c9PHadoA

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Keepersdag bij v.v. Gieten

Jonge voetballers die keeper willen worden, of jonge keepers die nog beter willen worden ...

Tips en protocollen voor opstarten verenigingsvoetbal

De amateurverenigingen starten langzaam aan weer op met voetbaltrainingen, wat voor de nodige uitdagingen ...

Freddie Pranger Memorial bij SJS

Al enige jaren timmert SJS hard aan de weg als het gaat om G-voetbal. ...