Blik op 2L: Annen strikt Jouke Jan Meertens

Annen heeft een nieuwe trainer: Jouke Jan Meertens. De in Gieten woonachtige Meertens stapt komende zomer over van WKE ’16 naar de ‘Anner Oelen’. Daarmee wordt Meertens de opvolger van Hemmo de Wal, die Annen eind juni verlaat. De nieuwe oefenmeester, die zijn huidige club in 2019 naar de tweede klasse bracht, heeft een contract voor twee seizoen ondertekend.

Gepassioneerd en kundig

Voorzitter Van Rossum is in zijn nopjes met het vastleggen van Meertens: “Wij denken met Jouke Jan een gepassioneerde en kundige trainer in huis te hebben gehaald, die past bij de cultuur en mentaliteit van de vereniging en het dorp. Samen willen we een serieuze rol van betekenis gaan spelen in de tweede klasse van het zondagvoetbal.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Hunzetoernooi verloopt perfect

Het bestuur van de organiserende Stichting Hunzetoernooien te Gasselternijveen ziet terug op een zeer ...

Veendam 1894 zoekt train(st)er voor 1e vrouwenelftal

Veendam 1894 is op zoek naar een hoofdtrainer voor het 1e vrouwenelftal.