Titan won in een beladen bekerduel de dorpsderby van NWVV.

Voor zowel NWVV als Titan was het een thuiswedstrijd. Beide ploegen spelen namelijk hun thuiswedstrijden op het sportpark aan de Raiffeisenstraat in Nieuw-Weerdinge. Omdat de zaterdagclub in de onderlinge bekerontmoeting de thuisploeg was, dienden de spelers van Titan zich wel om te kleden aan de NWVV-zijde van het sportpark. In een beladen wedstrijd wisten de zondagvoetballers aan het langste eind te trekken: 1-3.

Verschil gemaakt
In de eerste helft was Titan de beter spelende ploeg, maar ondanks het veldoverwicht konden de rood-witten niet op voorsprong komen. Sterker, de grootste kansen waren in het begin van de eerste helft voor NWVV. Door het missen van de kansen kwam Titan goed weg en werd het wakker geschud: via treffers van Dennis Faber (strafschop) en Kevin Faber gingen de gasten met een voorsprong de rust in.

Spanning terug
In het tweede bedrijf bracht Roy Supèr de spanning heel even terug in de wedstrijd met een treffer. Als gezegd: heel even, want amper een minuut na de aansluitingstreffer besliste Harm-Jan Moesker het treffen door de keeper te omspelen de bal in het doel te werken. Met deze uitslag werd het klasseverschil ook in de uitslag vertaald. Komende dinsdag spelen beide ploegen hun tweede duel: NWVV in Weerdinge tegen de plaatselijke voetbaltrots, Titan mag in hun eigen kleedkamer wanneer het Valther Boys ontvangt.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: Valther Boys – Buinerveen

Buinerveen ging in haar laatste competitieduel voor de winterstop keihard onderuit tegen Valther Boys. ...

SPW na rust langs Farmsum

Nu SPW over een prachtige nieuwe accommodatie beschikt is het de bedoeling dat er ...

Stadskanaal doet wat het moet doen

De nood was hoog bij SC Stadskanaal en dus was er sprake van opluchting ...