Live: FC Ter Apel ’96 – SC Roswinkel

Om 21:00 uur gaat de bal rollen bij FC Ter Apel ’96 vs SC Roswinkel!

Het veld ligt er goed bij deze avond ondanks de overvloedige regenval van vandaag. Een heerlijk potje voetbal is dus mogelijk op deze druiligere dinsdagavond. FC Ter Apel ‘96, spelend in de zondag 3e klasse C lijkt op voorhand favoriet tegen 5e klasser SC Roswinkel. De Kloosterdorpbewoners kenden een beroerde start dit seizoen met 0 punten uit 3 wedstrijden, Roswinkel juiste een hele goede met 9 punten uit 3 wedstrijden. De 5e klasser hoopt dan ook op een stuntje.

0. Roswinkel heeft zojuist afgetrapt en hopelijk gaan we een leuke pot voetbal zien tussen beide teams.

6. De eerste vijf minuten van de wedstrijd maken al gauw duidelijk dat Ter Apel op zoek is naar een vroeg openingsdoelpunt. Roswinkel wordt van meet af aan onder druk gezet en wordt voorlopig genoopt tot het spelen van lange ballen.

7. Goal! Het is al vroeg raak voor Ter Apel, dat via Emiel Seigers doorbreekt over rechts. De vleugelspeler levert een perfecte voorzet af, waar Daniël Manning wel raad mee weet: 1-0.

9. Goal! Weer een doelpunt voor Ter Apel. Emiel Seigers is weer vandoor op de flank en laat Willem Pagters zijn hielen zien. De aanvaller snijdt naar binnen en plaatst de bal in de verre hoek: 2-0.

17. Roswinkel lijkt beter in de wedstrijd te komen en kan voorlopig de aanvalsdrang van Ter Apel van zich afschudden.

18. Een mogelijkheid voor Roswinkel, waarbij Rowan Meijering de kans krijgt om uit te halen vanaf een meter of twintig. Net een metertje naast!

20. Goal! 3-0! Jordy Weggemans mag raak koppen vanuit een hoekschop, waardoor de wedstrijd al een vroege beslissing lijkt te krijgen.

24. Roswinkel zit niet bij de pakken neer en probeert er echt een wedstrijd van te maken. Het levert opnieuw een kans op. Lars Stap is er op de linkerkant vandoor en ziet Bart Huizingh vrij staan. Doelpunt! De aanvaller kopt op knappe wijze de bal diagonaal tegen de touwen: 3-1.

30. Ter Apel vat het wat te gemakzuchtig op en het spelbeeld wordt er wat slordiger op. Veel onnodig balverlies en veel lange ballen van beide kanten.

37. Eindelijk weer eens een mogelijkheid. Maar meer dan een afstandspoging is het eigenlijk ook niet. Het schot van Roswinkel-routinier Stefan Arends zeilt over de goal van Ter Apel.

42. Goede kans voor Ter Apel, Dennis Fecken mag binnen de zestien afdrukken na een klutssituatie, maar schiet de bal enkele meters naast.

45. Rust, Ter Apel leidt met 3-1 in een sportieve wedstrijd.

46. De tweede helft is onderweg, kan Roswinkel het nog spannend maken of gaat Ter Apel verder uitlopen?

50. Doelpunt! 4-1, dat lijkt een vroege beslissing in de wedstrijd te zijn. Routinier Ron Kuper verschalkt Roswinkel-doelman Prins met een listig stiftje. Mooi doelpunt hoor!

64. De wedstrijd kabbelt wat voort in de tweede helft na de vroege 4-1, waarbij Ter Apel niet echt meer hoeft en Roswinkel niet echt bij machte is om wat terug te doen.

70. Er zijn aan beide zijden wat wisselingen geweest, wellicht dat die spelers voor nieuwe impulsen kunnen zorgen in de tweede helft.

73. Goal! Het is wederom Ter Apel, dat scoort na een snelle counter. Frenk Veldwijk is het eindstation en loopt de bal simpel het lege doel binnen: 5-1.

80. Goal! Roswinkel doet wat terug en maakt er 5-2 van. Rowan Meijering schiet schitterend raak na goed voorbereidend werk van Dylan Bulle, die de bal panklaar voor Meijering legt.

84. Doelpunt! Weer Roswinkel, wordt het dan nog spannend? Niels Neef maakt hem, nadat hij het meest attent is na een scrimmage voor de goal van Ter Apel na het nemen van een hoekschop.

90. Afgelopen! Ter Apel bleek net een maatje te groot in een doelpuntrijke en sportieve wedstrijd en wint met 5-3 van Roswinkel.