FC Kanaalstreek Winseries: FC Groningen thuisshirt

Maak kans op een van de schitterende prijzen met de FC Kanaalstreek winseries.

FC Kanaalstreek houdt de komende tijd de winseries. Daarbij houdt FC Kanaalstreek verschillende winacties waarbij diverse items gewonnen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan schitterende voetbalshirts, voetballen, speciaalbierpakketjes, tijdschriften enz. Het leuke aan deze winseries is dat aan bijna elke actie maar een maximaal aantal deelnemers kan deelnemen. Voor elke winactie wordt een kleine inleg gevraagd, maar met een gering aantal deelnemers is de kans een stuk groter om een prijs te winnen.

In deze vierde prijsronde kan je een officieel FC Groningen thuisshirt winnen. Om mee te dingen met deze prijs betaal je eenmalig € 3,99. Aan deze winactie kunnen maximaal 30 deelnemers deelnemen. Is de actie vol, dan gaan we direct de prijs verloten onder een van de gelukkige deelnemers! Regel direct je deelname aan de FC Kanaalstreek winseries prijsronde 4: FC Groningen-thuisshirt via de volgende link: https://tikkie.me/pay/qjp94g2kqpk55op66vst

Heb je geen tikkie, dan kan je voor deelname een e-mail sturen naar fckanaalstreek@gmail.com. Als de actie vol is maken we de deelnemerslijst van 30 personen bekend. Daaruit wordt 1 winnaar geloot! De winnaar wordt via de site en onze socials bekend gemaakt! Deze prijs wordt uiterlijk 31 januari 2021 verloot.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: nieuwe spitsen voor Musselkanaal

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...

2e editie Hunsowhalcup in Tweede-Exloërmond

Vorig jaar werd er door maar liefst 16 teams sportief gestreden om de felbegeerde ...

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.